Jag älskar er mina fina underbara vänner! ...

 2012-02-29    13:18:06   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img-16400071 (MMS)

Jag älskar er mina fina underbara vänner! Att ni finns är ovärdeligt, att ni släpper allt och kommer! Jag älskar er!

Till skolan

 2012-02-22    08:23:49   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Ska snart dra mig till tåget, eller rättare sagt bussen som går om typ 15 min. Känner att jag helt tappat glöden och vill helst av allt bara gå och lägga mig under täcket och försvinna ett tag framöver. Men den känslan går väl över förr eller senare. Nej ska ta och lagga ner allt i väskan och traska iväg!

Å mammas lilla skruttunge!!!!

 2012-02-20    22:54:06   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img-40953206 (MMS)

Å mammas lilla skruttunge!!!!

Det finns ytterst få som är perfekt skapad...

 2012-02-20    22:46:00   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img-86005441 (MMS)

Det finns ytterst få som är perfekt skapade men du är en utav dom mitt hjärta! Jag älskar dig!!!!

Onödigt mycket saker.

 2012-02-16    11:11:33   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Det var att städa, lika bra att ha det klart till helgen så slipper man störa sig på det då. Jag har dock Elias rum kvar, skulle behöva sätta mig och rensa ut både leksaker och kläder. Vilket med andra ord blir ett evighetsgöra! Ungen har förbaskat mycket leksaker och kläder, onödigt mycket faktiskt. Han leker nog inte ens med 1 tiondel av sina saker och kläderna hinner han typ andvända en gång om han ens hinner andrvända dom innan dom blir för små, ja så mycket klader har han. Jag skulle nästan kunna strunta i att tvätta för han skulle ha kläder iaf.
Får se om jag tar tag i hans rum idag eller i helgen.
Jag har nu även kommit undefund med att jag har en jäkla massa skitmusik på min spotify, frågan är vad f*n kommer skiten ifrån? För dom låtarna är inget jag någonsin skulle lägga till. Förvirrande!
Kanske dags att ta en dusch oxå, vilket måste göras innan det är dags att dra sig till skolan. Längtar lite faktiskt, jag ska ju få träffa min älsklings Elin, känns som det var evigheter sen :/ I skolan just nu pysslar vi lite med politik, hade det varit bara nutidens politik hade det vart bra mycket intressantre men det är det inte så klart, dumt att göra sakerna på mitt vis! Jäkla skolverket, ska skicka in ett klago brev ;)

Mönstret i One piecen, syndes inte i den a...

 2012-02-16    08:35:50   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img233650225 (MMS)

Mönstret i One piecen, syndes inte i den andra bilden.

SMS-inlägg

 2012-02-16    08:34:34   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img-69525240 (MMS)

Shopping

 2012-02-16    08:30:33   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Har nyligen kommit hem efter jag varit och lämnat skrutten på dagis. Som vanligt gick det super, så himla skönt.
Nu har jag funderingar på om jag ska sätta mig och plugga eller städa här hemma, är i stort behov av båda två kan jag säga utan att överdriva. Jag börjar inte först kl 13 så jag har lite tid på mig iaf! Man måste ju passa på när man är själv, för inte funkar det när Elias är hemma.
Igår var jag i Jakan med Anna vi åt lunch, kina bufé äntligen! Som jag längtat efter den maten! Hehe. Vart även lite shopping, var menat att jag skulle hitta ett par jeans till mig själv, men det slutatade som vanligt med att jag kom hem med nya kläder till Elias. Men det var bara en t-shirt och en one piece. Hehe söta var dom iaf, märkte dock lite sent att jag kunde ha tagit en större storlek, vad händer med mitt "lilla" barn han har blivit så jäkla stor! På tal om det måste jag ringa BVC typ nu! Vi höres! Mmsar bilderna på nya kläderna ;D

Min älskade lilla kille bygger en sån fin ...

 2012-02-15    18:37:12   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img195273700 (MMS)

Min älskade lilla kille bygger en sån fin liten bil!!

Mammas sjuka lilla kille <3

 2012-02-11    11:34:58   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img-11649112 (MMS)

Mammas sjuka lilla kille <3

Sitter i skolan på lektion. Lite ointressa...

 2012-02-09    14:36:20   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img124772908 (MMS)

Sitter i skolan på lektion. Lite ointressant just nu, tur att min älskade Elin är här så man kan ha kul iaf :-D

Mysmorgon!

 2012-02-09    09:27:17   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Kom precis hem efter jag varit och lämnat Elias på dagis. Som vanligt rusar han in =) Idag fick vi även en fin liten lapp där det står att en av fröknarna på Elias avdelning ska sluta, glad är jag över det då jag inte är speciellt förtjust i henne =) Vi har haft mys morgon här hemma eftersom jag börjar senare idag. Och tro mig den har verkligen varit mysig. Skrutten min kröp ner hos mig i sängen imorse och myste gärnet! Har nog aldrig hänt förut!
Jag ska ta och hoppa i ett bad och läsa lite politik innan jag måste dra mig till skolan. Sjuk är jag fortfarande dessvärre, men det är inget att hänga läpp över.

Klagar av mig

 2012-02-08    11:21:44   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Usch känner verkligen att jag behöver klaga av mig. Jag är på pisshumör och mår piss oxå för den delen. Provet idag gick så dåligt det kunde. Jag känner bara för att gå typ 10 mil in i skogen och skrika och slå på något, göra av med en massa frustration. Jag ska till tandläkaren idag vilket jag hatar! Dom behöver dessutom dra yt två jävla visdomständer eftersom dom tydligen inte kan växa rätt -.- Nörd tänder, nörd prov nörd allt! Usch vad less jag blir. Känns som jag behöver något nytt och positivt i mitt liv. Vad ska det vara då? Inte en jävla susning. Less på folk är jag oxå, på dom som ska snacka om samma jävla sak hela tiden, orkar inte lyssna bryr mig inte, gå vidare...
Bläää på allt. Plugga behöver jag göra oxå, jag orkar inte. Tycker jag varit duktig nog och tagit mig till skolan två dagar i rad med feber. Men man måste plugga hemma oxå. Varför ska det vara så förbannat mycket läxor? Jag hade tänkt att hoppa på en till kurs den här terminen men det skiter jag i. Blir för mycket. Måste hinna med mig själv oxå. När man var yngre prioriterade man eller iaf jag alltid mig själv först, nu är det jag som kommer sist. Självklart ska Elias komma först och det gör han alltid det är det inga konstigheter med, men jag menar på att jag verkligen tar mig själv sist. Nääe jag får fan ett riktigt jävla psykbryt på det här!
Och sen fan prioriterar man sina barn! Jävla nörds som inte gör det, det är något som gör mig riktigt förbannad!
Skitdag!

Elin

 2012-02-08    10:17:51   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Idag begravs min fina faster Elin. Jag har dock blivit nekad av min pappa att gå på begravningen, vilket ärligt tagit hårt på mig. Jag känner även att det ändrat min syn på vissa saker. Jag känner mig väldigt dålgt behandlad och även att mina syskon blivit det gällande detta. Väldigt att vissa för följa med men att man anser att hennes släkt inte får göra det. Tyvärr känner jag att det här kommer påverka våran relation en del.

 

Jag har skickat in ett bidrag till både cancerfonden och djurens rätt enligt hennes önskan. För det är ändå vad jag anser att man gör på begravningar går efter den bortgågnes önskan. För min del blir det en tyst minut och ett tänt ljus här hemma. Förhoppningsvis blir det en sväng förbi kyrkan och lämna blommor.

 

Fina fina Elin jag vet att vi kommer att ses igen! ♥

Grattis på din 1 & ½ årsdag!

 2012-02-07    20:07:22   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
När klockan slår 22.54 så vart min älskade prins född för exakt 1 & ½ år sedan. Ut kom en kille av ren perfektion på hela 58 cm och 4655g. Sen den dagen mitt liv varit fulländat.

 

Lite bilder från den tidan Elias föddes tills nu.

 

Min eviga kärleksförklaring till min älskade son!

Saknar dig mitt hjärta!!

 2012-02-07    17:58:49   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Usch vad jag saknar min prins just nu. Mamma har hämtat honom från dagis så jag har inte träffat min skatt sen halv åtta imorse. Hon har fortfarande inte lämnat honom, men hon vill nog vara snäll och ha honom lite extra för att jag är sjuk. Men jag saknar honom så djävulskt mycket att det gör ont i hela kroppen! Jag skulle kunna sätta mig i ett hörn och dra täcket över huvudet och grina järnet för att jag saknar honom sååå fruktansvärt! Ja, jag blir lite extra känslig när jag är sjuk. Men fasiken kom hem älskade barn!!! Ja åh vad jag älskar den ungen, om man kunde dö av att älska någon för mycket hade jag varit död för längesedan. Det liksom värker i hela en av kärlek, och det finns ingenstans att göra av det, det känns som hela jag ska explodera det är så stort, så överväldigande. Det finns verkligen inga ord att förklara med och det gör mig så frustrerad!

Berömmer mig själv!

 2012-02-07    16:24:26   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Jag måste få ta och berömma mig själv lite nu. Just bara för att jag är så jävla gym! Jag har idag tagit mig till skolan TROTS att jag är sjuk. Jag är igenom förkyld har halsont och feber, trots det tog jag mig till skolan. Har aldrig skett förr kan jag lova! Inte bara det, utan idag fick vi en oförbered redovisning att göra och jag og mig upp där och snackade på trots att jag bara hade 10 min att förbereda mig på. Vi hade viserligen kunnat vänta tills nästa gång men lika bra att ge sig på det på en gång. När jag ändå håller på att skryta om mig själv så måste jag ju även nämna att jag tog den 5-stjärninga uppgiften. Uppgifterna är indelade i 1 - 5 stjärnor den med en stjärna är enklast och den med 5 svårast. Ja vem är bäst liksom? Och om jag var bra där uppe? Nej inte alls, jag ägde!! Haha självskryt så det heter duga ;) Nu är jag dessvärre helt död, men en ny dag imorgon och nya tag.
SJukt hur mycket man kan ändra på sig igentligen, från att skita i vad allt skola och plugg innebär till att gå dit halvdöd. Stolt över mig själv!

Uppdatering!

 2012-02-06    20:46:20   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Nu var det ett tag sen jag gjorde en riktig uppdatering, det har bara blivit smsbloggande för min del sista tiden. Men så är det just nu, för in del är det på tok för få timar per dygn för att hinna med allt!
Elias utvecklas hela tiden, han hittar på och lär sig nya saker varje dag känns det som. Han pratar KONSTANT! Han har även börja lägga ihop fler ord och börjat bilda meningar, ex "titta mamma där" Men det mesta är fortfarande på hans egna lilla språk. Något som smälter mitt hjärta är när han säger "min mamma", låter så gulligt att jag dör litegrann.
Gällande dagis lämningen går det fortfarande suuuuper bra! så himla skönt! Nu har han knappt tid att ta av sig kläderna för att han har så bråttom in, sötnissen min! Tyvärr har det varit en hel del incidenter på dagis vilket resulterar i att jag är långt ifrån nöjd med dom, men Elias trivs som fisken i vattnet och det är huvudsaken.
Gällande mig själv så rullar pluggandet på. Vissa studer känner jag dock att jag undrar vad fan jag tänkte på när jag valde att börja plugga igen. Oftast är det på morgonen när jag är på tok för trött. Men den känslan går över och jag är helt klart nöjd över mitt val. Jag vill ha en bra utbildning och vara en bra förebild för Elias, jag vill även ha ett bra jobb och flytta från den här hålan någongång. Inte riktigt det bästa stället för ett barn att växa upp på, men det är min åsikt det!
Idag hade jag för övrigt mitt första och andra prov. Det första provet gick helt klart bättre en väntat, jag lyckades på något märkligt sätt faktiskt svara på alla frågorna, så jag hoppas på ett godkänt. Ett godkännt är de jag satsar på i den kursen då jag finner den helt ointressant, vilket gör att jag har väldigt svårt att ta in saker och lära mig.
En kurs är jag iaf klar med, innan den är slut. Eller jag hoppas att jag är klar i varje fall har skickat in sista uppgifterna i förra veckan så väntar svar på dom, har jag gjort dom rätt blir det ett MVG för min del i den kursen. Men det vet jag att det blir hehe. I värsta fall om det skulle vara på tok för fel har jag gott om tid att hinna göra om det, för övrigt vet jag att jag gjort det rätt ;) Jag är ju så klart bäst så det e inga problem det inte.
För övrigt kan jag berätta en annan sak. Ni vet när man var lite och hade en läxa, så kom man till läraren och sa "min hund tugga sönder den" lyssna på den nya och sanna för den delen! Min älskade son lyckades få tag i mitt papper till en uppgift jag skulle göra idag, duktig som han var lyckades han även riva sönder pappret i microskopiska små bitar. Jaa så det blir lagom pinsamt imorgon när jag kommer till skolan och säger, tyvärr jag har inte gjort läxan för min son rev sönder pappret! Hahaha piiiiiinsamt värre!! Den måste vara nya iaf för läraren ;)

Ligger och tittar på tv med chips skålen p...

 2012-02-06    14:04:34   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img103531864 (MMS)

Ligger och tittar på tv med chips skålen på magen kan man vara mer karlaktig? Haha söt ungen min <3

SMS-inlägg

 2012-02-04    21:53:40   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img-87786774 (MMS)

SMS-inlägg

 2012-02-04    21:45:32   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img155417327 (MMS)

Har om dagen va vi och titta på vagnen jag...

 2012-02-03    15:12:24   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img120969792 (MMS)

Har om dagen va vi och titta på vagnen jag är förälskad i. Elias fick så klart provsitta den. En Emmaljunga scooter s! Är den snygg eller vad? Jag är dock inte helt hundra om den passar Elias så bra, meeen snygg är den och skön att köra!!