Äta banan och titta på basket är grejer de...

 2012-01-31    21:55:50   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img603936201 (MMS)

Äta banan och titta på basket är grejer det!!!

Det är faktiskt rätt viktigt att följa med...

 2012-01-31    14:31:06   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img-16925371 (MMS)

Det är faktiskt rätt viktigt att följa med i nyheterna, så det är tur att en av oss gör det ;-)

Två tankar.

 2012-01-28    21:51:27   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Sitter och funderar. Just nu funderar jag på två olika saker. Ena saken är det här med vänner. Som dom flesta vet kommer och går det en hel del olika människor under ens liv, vissa tror man  dock alltid ska finnas kvar. Även om du finns kvar är det inte längre på samma sätt. Hur kommer det sig att man glider ifrån varandra och att det skapar ett större och större mellanrum. Jag kan inte längre säga att du är densamme som du brukade va för mig. Jag saknar dig. Ibland känns det som allt ordnar sig om man bara pratar en gång till. Det verkar inte funka. Jag blir lite smått galen av tankarna på dig. Behövde bara få ur mig lite. Jag älskar dig.
Den andra saken består mest av, saknad, illska, sorg, besvikelse, oförståelse och en massa massa tankar som aldrig verkar försvinna.

"Det finns en mening i allt som sker.
I denna stund vi den inte ser.
En tröst i sorgen vi ändå har.
De vackra minnen Du lämnat kvar.
Någonstans inom oss finns
Du alltid kvar."

Nu har jag varit och lämnat Lilleman på da...

 2012-01-11    07:28:30   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img511664606 (MMS)

Nu har jag varit och lämnat Lilleman på dagis. Gick jätte bra för tredje dagen i rad. Tror att han blivit trött på att vara hemma och på mig under jul lovet. Hur som är det super skönt att han sträcker ut armarna mot fröken, istället för att bli hysterisk och försöka hålla sig fast hos mig, som han gjorde sista tiden på dagis. Även fröknarna på dagis har märkt hur mycket Elias har utvecklats under lovet, å även att han klippt sig.

Alla sätt är bra förutom dom dåliga

 2012-01-09    21:26:22   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Vilket även gäller vilken sov ställning man har, även om den är sittandes ;)
Kan säga att när jag kom in och såg honom sovandes så här började jag asgarva. Lilla han vart väckt av mig asgarvande =)

Idag var första dagen i skolan. Visserligen var det bara information, men imorgon börjar första lektionen kl 8. Vilket betyder att jag måst gå strax efter kl 7 hemmifrån för att hinna lämna lillman. Uscha det är inte humant att behöva gå upp så tidigt! Elias lär inte heller vara den lyckligaste över att behöva gå upp tidigt, stackaren! Funderar på det sär med sov tider på dagis. Elias är den som sover längst på dagis då jag sagt att han får sova tills han vaknar. Idag fick han dock bara sova en timme på dagis. Tror att han kanske behöver lite längre. Han var trött nu på kvällen men det tog en stund innan han somande, möjligt övertrött. Det där med att hitta den perfekta sov tiden är inte lätt vill jag lova.
Nu har jag även lite beslut ångest, ett avsnitt till av Nikita elle gå och sova. Troligt lär det sluta med ett till avsnitt men jag behöver verkligen sova! Åh ni förstår ju mina otroligt stora problem här i livet ;)

Ny vän söker kompis!

 2012-01-05    15:27:03   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Ja som ni ser på sms-inlägget nedan har vi en ny liten vän. Vi söker till henne en kompis så någon som vet marsvins honor som ska säljas eller skänkas bort hör av er!!
Hjärtat mitt sover och jag ska ta och väcka honom nu. Han får inte sova mycket längre för då kommer han inte kunna sova inatt. Jag hade själv tänkt att sova samtidigt som honom nu men bestämde mig för att vara vaken och lägga mig samtidigt som honom i kväll istället!

Våran nya vän pyret! Sökes en vän till henne!

 2012-01-05    14:05:50   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥

mms_img-56857365 (MMS)

Våran nya vän pyret! Sökes en vän till henne!

Bromma zoo

 2012-01-04    00:11:36   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Imorgon åker vi äntligen till Bromma zoo, hur länge har jag tjatat om det? Troligt sen sist jag var där och det var ett tag sen. Det är något med djur affärer, jag blir alltid lugn och mår bra. Sen att mitt stor "ha-begär" dyker upp är en annan femma. Ja, jag skulle kunna ta hem alla världens djur om jag så bara kunde. Jag har även en julklapp till mig själv som ska inhandlas. Pengarna till detta har faktiskt varit undanlaggda en längre tid, och jag tänker absolut inte spendera dom på något annat en de som var tänkt från början. Förhoppningsvis blir det imorgon *big smile*. Känner mig just nu som ett barn i en godis affär haha! Nej jag har faktiskt hunit ordna lite här hemma ifall det skulle bli som jag hoppats! Sen har jag så klart min fundering på plats osv men det löser sig så klart! Hoppas nu på det bästa för mig kära vänner och även ni som inte är mina vänner! Men är det menat så går det, annars var det väl inte det :/
Annars idag har jag hunnit med att traska nästan hela vägen till öppna förskolan med Elias för att vända tillbax och vara barnvakt en stund när det krisa ihop sig lite för min käre vän. Så det vart ingen öppna förskola för oss. Sen traska vi vidare hem till moster, mamma var där och lagade mat och bjöd oss alla på. Smaskens det vill jag lova. Elias somande som en stock när vi kom hem vid halv nio tiden. Jag har inte gjort något alls förutom det ovannämda och sitta och läsa på lite extra på nätet =)
Sen så är Emil här nu kan jag lova, stromen alltså. Fy tusan vilket väder! Man hör hur det blåser lika bra inne som ute känns det som. Men jag tror att allt som händer nu är ett förvarningar på vad som komma skall. Och ja, jag syftar på att jorden ska gå under 2012. Jag är en av dom som tror på det, lite för mycket för mitt eget bästa tyvärr. Kan säga att det inte går en dag eller fler timmar utan att jag tänker på det. Vilket är fruktansvärt frustrerande, det jag tänker mest på är Elias. Hur orättvist det är om han inte ska få uppleva det fina med livet. Och sen att jag inte ska få spendera mer tid med honom, åh den tanken får jag riktig panik ångest över! Jag vill inte dö, och jag vill absolut inte att alla jag älskar ska dö. Åh alla dom där tankarna jag blir knäpp i huvudet på dom! Nej som sagt Bromma zoo imorgon blir bra, skönt med terap tid där. Haha synd för dom att dom inte tar inträde, eftersom vissa ser det som att gå hos en psykolog ;) haha!

Kommer inte på någon passande rubrik!

 2012-01-02    22:54:58   Skrivet av:Sandra ♥ Mamma till Elias ♥
Här hemma försöker vi vända tillbax lite på dygnen innan det är dagis dags igen. Vilket resulterat i att Elias inte sovit något på hela dagen. Han har faktiskt vart väldigt snäll må jag säga. Halv sju somnade han fortast en fortast.
Nyår då, den spenderade vi som sagt med vår sötisar Elin och Elias. En hel mysig kväll med skratt =) Elias och Elias är oslagbart söta ihop! Dom kramdes, matade med godis, gömde sig bakom tvättställningen ihop, och slogs lite grann, haha som syskon ungefär ;)
Imorgon är det öppna förskolan på ung mamma grupp som gäller. Ska bli skönt, Elias behöver få ur sig lite energi och göra något annat.
Jag har idag även hunnit ringa och avbokka ett möte, som jag många gånger sagt förr, nu skiter jag i det här. Skillanden är dock nu att jag verkligen inte orkar mer just nu och ett tag framöver. Jag måste se till våra liv först och allt det innebär innan jag orkar ta i tur med dina problem. Speciellt nu när jag ska börja plugga, kan inte ha en massa annat som kommer och tar tid och ger en massa negativ energi, för den här gången ska jag klara det!
Nu ska jag ta och dricka upp mitt goda te, sen borsta tänderna och sova!